Gondos Gazdik
Pro Plan

Hírlevél-feliratkozás

Üdvözlünk a PRO PLAN Gondos Gazdik csapatában! Itt feliratkozhatsz hírlevelünkre, amelyben a következő témákkal találkozhatsz:

  • Szakértői anyagok: csapatunkban etológus, kutyaoktató és állatorvos is megtalálható, ők kalauzolnak el bennünket a kutyák világában
  • Hasznos tippek és tanácsok: végigkísérjük a kutyák összes életszakaszát és különleges igényeiket
  • Kedvezmények, akciók: szerezd be a PRO PLAN eledeleket kedvező áron

A feliratkozáshoz kérjük, add meg a lenti felületen a kutyád jellemzőit és saját adataidat
(Minden adat megadása kötelező).

Kutya testalkataNem választottál. Kérlek válassz egyet elemet a listából.

{{item.name}}

Különleges igényekNem választottál. Kérlek válassz egyet elemet a listából.

{{item.name}}
{{item.name}}

Személyes adatok

Gazdi vezetéknevének megadása kötelező
Gazdi keresztnevének megadása kötelező
Email cím megadása kötelező rossz email formátum
Irányítószám megadása kötelező irányítószámnak, csak számot irhat be
Település megadása kötelező
Cím megadása kötelező
Kutya nevének megadása kötelező
Kutya születési évének kiválasztása kötelező
Kutya születési hónapjának kiválasztása kötelező
Kérjük fogadd el a fenti adatkezelési nyilatkozatot.

A feliratkozással kifejezett hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy adataidat a Nestlé Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) saját, illetve a Nestlé cégcsoport tagjainak (Cereal Partners Hungária Kft.) marketingtevékenysége céljából, illetve a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben meghatározott piackutatás és közvetlen üzletszerzés céljára felhasználja, a fenti célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, sms útján, illetve postai úton megkeressen. Adataid gépi úton kerülnek feldolgozásra. Tájékoztatunk, hogy adataidat harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adataid kezeléséhez adott hozzájárulásodat jogosult vagy bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonni, továbbá jogodban áll adataid a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni (kérjük, hogy nevezd meg, hogy melyik hírlevélről kívánsz leiratkozni) a Nestlé Hungária Kft. címére elküldött levél útján: 1388 Budapest, Pf.:85., e-mailben: leiratkozas@hu.nestle.com. illetve a Nestlé Hungária Kft. ingyenesen hívható telefonszámán: 06-80-442-881. Adatmódosítással kapcsolatos igényeidet kérjük a következő e-mail címen jelezd: info@hu.nestle.com. Az adatkezelő az adataidat kizárólag tiltási nyilatkozatod kézhezvételéig kezeli. Adatvédelmi irányelvünk az alábbi linken érhető el: https://www.nestle.hu/info/yourdata.

Vissza
az oldal
tetejére