Gondos Gazdik
Pro Plan

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Üdvözlünk a PRO PLAN® Gondos Gazdik csapatában! Itt feliratkozhatsz hírlevelünkre, amelyben a következő témákkal találkozhatsz:

  • Szakértői anyagok: csapatunkban etológus, kutyaoktató és állatorvos is megtalálható, ők kalauzolnak el bennünket a kutyák világában
  • Hasznos tippek és tanácsok: végigkísérjük a kutyák összes életszakaszát és különleges igényeiket
  • Kedvezmények, akciók: szerezd be a PRO PLAN® eledeleket kedvező áron

A feliratkozáshoz kérjük, add meg a lenti felületen a kutyád jellemzőit és saját adataidat.

Kutya testalkataNem választottál. Kérlek, válassz egy elemet a listából.

{{item.name}}

Különleges igényekNem választottál. Kérlek, válassz egy elemet a listából.

{{item.name}}
{{item.name}}

Személyes adatok

Gazdi vezetéknevének megadása kötelező
Gazdi keresztnevének megadása kötelező
Email cím megadása kötelező rossz email formátum
Irányítószám megadása kötelező irányítószámnak, csak számot irhat be
Település megadása kötelező
Cím megadása kötelező
Kutya nevének megadása kötelező
*Ha nem tudod kutyusod pontos születési napját, kérjük, hogy 1-ét adj meg. Kutya születési idejének kiválasztása kötelező
Kérjük fogadd el a fenti adatkezelési nyilatkozatot.

Feliratkozásommal kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy adataimat a Nestlé Hungária Kft. (1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) marketingtevékenysége céljából (különösen a Nestlé mint vállalat társadalmi szerepvállalásáról szóló információk átadása, továbbá a táplálkozásra, közös időtöltésre és egészséges életmódra vonatkozó gyakorlati tippek, receptek, praktikák megismertetése, illetve a Nestlé által szervezett aktivitások, játékok, promóciókra való figyelemfelhívás, valamint piackutatás céljából) illetve személyre szabott hírlevél, direkt marketing kommunikáció (az 1995. évi CXIX-es törvény alapján) küldése céljából felhasználja, a fenti célok megvalósítása érdekében elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz, SMS útján, illetve postai úton megkeressen.

Tudomásul veszem, hogy az adataim gépi úton kerülnek feldolgozásra, továbbá, hogy adataim harmadik felek részére kizárólag az adatvédelmi szabályzatban részletezettek szerint kerülnek továbbításra. Adataim kezeléséhez adott hozzájárulásomat jogosult vagyok bármikor, korlátozás és indoklás nélkül, ingyenesen visszavonni, továbbá jogomban áll adataim a megjelölt célra vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését kérni (kérjük, hogy nevezd meg, hogy melyik hírlevélről kívánsz leiratkozni) a hírlevél alján található leiratkozás funkció használatával, a Nestlé Hungária Kft. címére elküldött levél útján: 1388 Budapest, Pf.:85., e-mailben: leiratkozas@hu.nestle.com. illetve a Nestlé Hungária Kft. ingyenesen hívható telefonszámán: 06-80-442-881. Adatmódosítással kapcsolatos igények az info@hu.nestle.com email címen jelezhetők. Az adatkezelő az adataimat kizárólag tiltási nyilatkozatom kézhezvételéig kezeli.

Vissza
az oldal
tetejére